Chat
Sídlo K-system: 045 / 672 60 52
Žiar nad Hronom: +421 908 793 407
Banská Bystrica: +421 918 341 842
Bratislava: +421 918 341 854 +421 918 341 857 +421 918 530 141 +421 918 530 140
Levice:
Nitra: +421 918 341 862
Trenčín: +421 905 981071
Trnava:
poslať dopyt do e-shopu

Moderná strecha s inteligentným ovládaním

21.6.2019

Súčasťou modernej strechy sú strešné okná VELUX.

Súčasťou modernej strechy sú strešné okná VELUX.

K nim neodmysliteľne patria aj tieniace doplnky. Vďaka rádiovej technológii ovládania okien a tieniacich doplnkov io-homecontrol® môžete ušetriť energiu a vytvoriť lepšiu vnútornú klímu vášho domova.

V ponuke spoločnosti K-system nájdete aj inteligentný diaľkový dotykový ovládač VELUX INTEGRA® (KLR 200). 'Vďaka dizajnovej dotykovej obrazovke môžete ľahko a intuitívne ovládať všetky vaše elektricky ovládané výrobky VELUX z ľubovoľného miesta. Výhodou ovládača KLR 200 je, že umožňuje naprogramovať až 200 zariadení/výrobkov v systéme io-homecontrol®. Môžete s ním teda ovládať aj vonkajšie rolety alebo žalúzie značky K-system. Okrem toho ponúka aj širokú škálu vopred naprogramovaných nastavení.

Praktickú ukážku použitia ovládača KLR 200 si môžete pozrieť TU.

KLR 200 Návod na registráciu a prezentáciu funkcií nájdete TU. 

Program energetickej bilancie

Automaticky aktivuje vaše rolety a žalúzie vrátane vonkajšieho tienenia a reguluje tak pasívne solárne zisky a ochranu pred prehrievaním či chladom.

Program na vetranie

Automaticky vyvetrá váš domov štyrikrát denne počas desiatich minút. Vďaka dažďovému senzoru sa okno počas dažďa automaticky zatvorí, takže vám do interiéru nenaprší. Otvorená ventilačná klapka zabezpečí neustálu cirkuláciu čerstvého vzduchu.

Program Dovolenka

Keď nastavíte svoj systém VELUX INTEGRA® KLR 200  do režimu „dovolenka“, budú počas vašej neprítomnosti VELUX výrobky pracovať tak, ako keby ste v dome bývali. Elektrické svetlá sa budú automaticky zapínať a vypínať, rolety a žalúzie sa budú sťahovať a vyťahovať. Tým odradíte neželaných návštevníkov.

Program Dobré ráno

Nastavte svoje rolety, žalúzie a otváranie strešných okien na určitý čas. Každé ráno sa potom prebudíte do osviežujúceho slnečného svetla a čerstvého vzduchu prúdiaceho strešným oknom.

Program Dobrú noc

Pripravte sa každý večer na pokojný spánok nastavením svojich strešných okien na vyvetranie počas 10 minút. Keď sa strešné okno zavrie, ovládač VELUX INTEGR® KLR 200  stiahne rolety a stlmí svetlá.

Program na zatienenie

Vďaka programu na zatienenie budú vaše rolety a žalúzie chrániť váš domov počas najslnečnejšej časti dňa pred prehrievaním a váš nábytok pred vyblednutím.

Vďaka technológii io-homecontrol® môžete ovládať celý svoj dom prostredníctvom modernej a bezpečnej rádiovej technológie. Io-homecontrol® umožňuje postupné dopĺňanie nových produktov, ktoré spolu dokážu navzájom komunikovať, čo prispieva k vášmu pohodliu, bezpečnosti a úspore energie. Spoločnosť K-system vám ponúka tento systém ovládania pri vonkajších žalúziách, roletách aj strešných doplnkoch.

Ovládač VELUX INTEGRA® KLR 200  je vhodný pre všetky typy strešných okien značky VELUX s označením INTEGRA. V prípade, že nemáte doma práve okná tejto novej generácie, odfoťte štítok na vašom okne a kontaktujte spoločnosť VELUX emailom na info.v-sk@velux.com alebo našich predajcov. Zistíme, či je možná úprava vášho okna a či aj vy si budete môcť dopriať komfort po akom túžite.

Vďaka technológii io-homecontrol® môžete ovládať celý svoj dom prostredníctvom modernej a bezpečnej rádiovej technológie. Io-homecontrol® umožňuje postupné dopĺňanie nových produktov, ktoré spolu dokážu navzájom komunikovať, čo prispieva k vášmu pohodliu, bezpečnosti a úspore energie. Spoločnosť K-system vám ponúka tento systém ovládania pri vonkajších žalúziách, roletách aj strešných doplnkoch.

Ovládač VELUX INTEGRA® KLR 200  je vhodný pre všetky typy strešných okien značky VELUX s označením INTEGRA. V prípade, že nemáte doma práve okná tejto novej generácie, odfoťte štítok na vašom okne a kontaktujte spoločnosť VELUX emailom na info.v-sk@velux.com alebo našich predajcov. Kontakty nájdete TU.  Prezistíme, či je možná úprava vášho okna a či aj vy si budete môcť dopriať komfort po akom túžite.

Návod ako vykonať registráciu a základné funkcie ovládača KLR 200 nájdete TU.

Nahoru